Niels Hansen Entreprenør har styr på fjernvarmerørene i Give

  • Forside
  • //
  • Niels Hansen Entreprenør har styr på fjernvarmerørene i Give

Give Fjernvarme startede med 43 kunder i 1963, og nu 60 år senere kan 1850 boliger skrue op for fjernvarmen i Give, hvor der alene inden for de seneste to år er kommet 200 nye kunder til. Niels Hansen Entreprenør har været med i 35 år.

Fjernvarme har altid været en stabil og driftssikker opvarmning, og i de seneste to år har Give Fjernvarme oplevet en kundefremgang på 20 %. Det mærker de også hos Niels Hansen Entreprenør, som i det daglige er med til at sørge for, at fjernvarmen kommer sikkert gennem rørene og ud til kunderne.

Renovering af Hyldevang

Niels Hansen Entreprenør skal inden længe i gang med en større renovering af fjernvarmerørene på Hyldevang i Give. Det er både rørene på stamvejen og stikledningerne på sidevejene, der skal udskiftes.

– Det er et helt villakvarter, hvor rørene fra 1970´erne skal renoveres, da der dukker flere og flere huller op. De nye fjernvarmerør kan heldigvis holde 70 – 100 år, men vi har kun renoveret en lille del af alle byens fjernvarmerør, så der venter et stort arbejde forude, forklarer Thomas Thomsen, der er driftschef hos Give Fjernvarme. 

Driftschefen er glad for det mangeårige samarbejde med Niels Hansens Entreprenørs gravemaskiner og medarbejdere, og han forsikrer, at der også fremover bliver nok at lave for entreprenørvirksomheden hos Give Fjernvarme.

Se billeder af projektet

Niels Hansen Entreprenør har styr på fjernvarmerørene i Give 1
Niels Hansen Entreprenør har styr på fjernvarmerørene i Give 3

Rykker hurtigt ud

– Vi har et fint og positivt samarbejde med Niels Hansen Entreprenør, som altid er klar til at rykke ud, når vi har brug for det. Det er typisk brud på ledninger, der kræver hurtig handling, og der er de altid på pletten. Vi giver dem adressen, og så ordner de resten. Niels Hansen Entreprenør laver også renoveringer for os, hvor de gamle rør skiftes ud, siger Thomas Thomsen.

Med den store tilstrømning af kunder hos Give Fjernvarme skal der jævnligt lægges helt nye rør, hvor der ikke tidligere har været fjernvarme. Det gælder for eksempel gravearbejdet og etableringen af fjernvarme i forbindelse med omdannelsen af det tidligere Give Sygehus til 100 moderne lejeboliger. Det skal stå færdigt i slutningen af 2023, og Niels Hansen Entreprenør står for arbejdet.

– Noget af det gode ved samarbejdet med Niels Hansen Entreprenør er, at de forstår at håndtere kundekontakten. De aftaler og koordinerer selv med kunden, og så efterlader de ikke et stort hul i indkørslen, når de er færdige med gravearbejdet, fortæller Thomas Thomsen.

Kontakt Allan Knudsen

Daglig leder

Del siden:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Jord
& Beton

Har du brug for jord-, beton- og støbearbejde? Læs hvordan Niels Hansen Entreprenør matcher dit behov for en solid løsning.

Belægning
& anlæg

Har du brug for anlægsarbejde? Læs hvordan vi kombinerer det gode håndværk med en fair pris.

Vinter-
bekæmpelse

Har du brug for vinterbekæmpelse? Læs hvordan vi gør dine fortove, veje og parkeringspladser sikre.

Har du
spørgsmål?

Har du brug for løsning af entreprenøropgaver til aftalte tid og pris? Kontakt Niels Hansen Entreprenør på 40 28 02 58.