Entreprenørfirma Vejle, Horsens & Kolding

Jordarbejde og betonarbejde

Niels Hansen Entreprenør er et veletableret entreprenørfirma i Løsning nord for Vejle. Når du har brug for en dygtig entreprenør i Horsens, Kolding, Vejle og omegn, kan vi levere solidt betonarbejde og jordarbejde. Som erfaren jord og beton entreprenør håndterer vi alle typer af opgaver. Vi tilbyder kyndig rådgivning og solidt kvalitetsarbejde for private, erhverv, kommuner og boligforeninger.

Entreprenør Vejle og omegn

Mangler du et erfarent og professionelt firma til at udføre jordarbejde eller betonarbejde? Vi hjælper dig gerne med professionel rådgivning, så du får den løsning, der passer til dit behov. Vores mangeårige erfaring, faglige ekspertise og maskinpark sikrer, at vi kan løse din opgave effektivt og med et godt resultat.

Dine opgaver bliver løst til aftalte tid og pris

Når du vælger Niels Hansen Entreprenør til dine opgaver inden for jord-, beton- og støbearbejde, får du en entreprenør, som støber med godt 25 års erfaring. Vi har håndværket i orden, når det drejer sig om jord, beton og støbning, og Niels Hansen Entreprenør udfører naturligvis din opgave til aftalte tidspunkt. Vi er fleksible i vores tilgang og matcher dit behov for jord-, beton- og støbearbejde.

Jordarbejde & betonarbejde

 • Afrømning af muld
 • Regulering af haver og grønne områder
 • Rydning af skov og planering
 • Oprensning og udgravning af søer
 • Indbygning af sandpude for støbning af sokkel til nybyg
 • Støbning af sokler inkl. isolering, armering og udlægning af betongulve
 • Støbning af trapper
 • Støbearbejder ved tilbygninger og udestue

Dygtige hænder på opgaven

Den erfarne entreprenør Allan Knudsen er daglig leder af Niels Hansen Entreprenør, og sammen med sit af hold af dygtige medarbejdere udfører han beton-, jordarbejde og støbning med fokus på et solidt slutresultat.

Niels Hansen Entreprenør løser opgaver inden for jord-, beton- og støbearbejde over hele Danmark. Eksempelvis i byer som Vejle, Give, Ikast, Brande, Billund, Fredericia, Hedensted og Horsens.

Stor fleksibilitet til en rimelig pris

Vi kan udføre en bred vifte af opgaver inden for jord- og betonarbejde. Vi råder over en alsidig maskinpark og har maskiner til mange typer af opgaver. Ved behov for en bestemt maskine til en specifik opgave lejer vi den. Som entreprenør på din opgave er vi derfor i stand til at varetage både små og store byggeprojekter til en konkurrencedygtig pris.  

Derfor skal du vælge NHE

 • Din opgave bliver løst af dygtige og erfarne entreprenører
 • Dit jord-, beton- og støbearbejde bliver af høj kvalitet
 • Du får professionel rådgivning
 • Dine opgaver bliver udført til konkurrencedygtige priser
 • Dit arbejde bliver færdigt til aftalte tid

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Har du brug for en dygtig og erfaren entreprenør? Vi sørger for, at du får den rigtige løsning til den rette pris. Niels Hansen Entreprenør har mere end 25 års ekspertise inden for jord- og betonopgaver til private og erhverv.

Kontakt os i dag og få et godt tilbud på din opgave.

Kontakt Allan Knudsen

Daglig leder

Del siden:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Grave-
arbejde

Har du brug for at få gravet? Læs hvordan vi leverer nøjagtig det stykke arbejde, du har brug for til aftalte pris og tid.

Belægning
& anlæg

Har du brug for anlægsarbejde? Læs hvordan vi kombinerer det gode håndværk med en fair pris.

Vinter-
bekæmpelse

Har du brug for vinterbekæmpelse? Læs hvordan vi gør dine fortove, veje og parkeringspladser sikre.

Har du
spørgsmål?

Har du brug for løsning af entreprenøropgaver til aftalte tid og pris? Kontakt Niels Hansen Entreprenør på 40 28 02 58.