Brian og Pias omlægning af haven blev billigere og bedre

  • Forside
  • //
  • Brian og Pias omlægning af haven blev billigere og bedre

De skulle egentlig have fjernet en hæk, et par træer og lagt nogle fliser, men prisen viste sig at være så rimelig, at omlægningen af Pia og Brian Nielsens have i Sandvad blev mere omfattende.

Efter at have boet i huset i Sandvad mellem Tørring og Jelling i mere end 6 år ville familien Nielsen gerne have gjort lidt ved haven. De begyndte med af få fjernet den oprindelige lærkehæk og få sat en mindre ligusterhæk et andet sted. Niels Hansen Entreprenør stod for opgaven.

– Da vi fik regningen, blev vi overrasket over, at det ikke var dyrere. Det gjorde, at vi havde mod på at få ordnet noget mere. Græsplænen var mere mos end græs og fyldte hele haven, og vi ville gerne have nogle flere fliser og en større indkørsel, men vi havde ikke nogen plan, siger Brian Nielsen.

Se billeder af projektet

Mange gode idéer

Niels Hansen Entreprenør havde forslag til, hvordan haven og fliserne kunne forenes, så familien kunne få opfyldt deres ønsker.

– De kom med idéer til, hvordan fliserne kunne lægges og haven blive mere åben samtidig med, at vi kunne få en gårdhave. Mange ting havde vi ikke selv tænkt, og det er blevet rigtig godt, siger Brian Nielsen.

Græsplænen og hækken er blevet ryddet, 300 m2 flisebelægning er blevet lagt, et hegn, trampolinen og legehuset er flyttet, og sandkassen er blevet fornyet til glæde for familiens datter.

– Legehuset og sandkassen er blevet flyttet, så vi nu kan se Mette lege, hvor vi før kun kunne se ind i legehusets væg. Den lukkede gård med fliser giver hende mulighed for at cykle og lege. Vi har fået strøm og vand om på terrassen og i haven, hvor der er gjort klar til, at vi kan få et vildmarksbad, siger Brian Nielsen.

Inden renoveringen var der 3 trapper ind til huset. De er nu alle sløjfet, da terrassen, haven og indkørslen er blevet hævet i niveau.

– Det er virkelig en god løsning, hvor vi ikke behøver trapperne længere, men kan gå lige ind i huset fra terrassen. Det er godt set, og vi er yderst tilfredse, siger Brian Nielsen.

Kundecase Sandvad 13

Derfor anbefaler Brian og Pia Nielsen Niels Hansen Entreprenør

  1. De har gode idéer og fine løsninger
  2. De lytter til kundens ønsker
  3. De er flinke og yder god service
  4. De laver et professionelt stykke arbejde
  5. Man får meget for pengene

Virkelig god service

Flisebelægningen var den største og mest krævende del af renoveringen af haven i Sandvad. 250 m2 fliser skulle tages op, inden de nye sten kunne lægges. Brian og Pia valgte selv at tage fat, men de fik en hjælpende hånd fra Niels Hansen Entreprenør.

– Det var mange fliser, som vi selv skulle pille op og flytte i containeren, men Niels Hansen Entreprenør stillede en minilæsser til rådighed. De skulle selv bruge den om mandagen, og vi kunne låne den i weekenden. Det var fantastisk god service, og i det hele taget har vi haft en rigtig god kommunikation med Kim og Allan, siger Brian Nielsen.

Renoveringen af haven og terrassen i Sandvad blev dyrere end først planlagt, men familien oplever, at de i stedet for en lappeløsning nu har fået en samlet have og terrasse til en meget rimelig pris.

Kontakt Allan Knudsen

Daglig leder

Se billeder af projektet

Del siden:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Jord
& Beton

Har du brug for jord-, beton- og støbearbejde? Læs hvordan Niels Hansen Entreprenør matcher dit behov for en solid løsning.

Belægning
& anlæg

Har du brug for anlægsarbejde? Læs hvordan vi kombinerer det gode håndværk med en fair pris.

Vinter-
bekæmpelse

Har du brug for vinterbekæmpelse? Læs hvordan vi gør dine fortove, veje og parkeringspladser sikre.

Har du
spørgsmål?

Har du brug for løsning af entreprenøropgaver til aftalte tid og pris? Kontakt Niels Hansen Entreprenør på 40 28 02 58.