Kørestolsvenlig terrasse og have i Aagaard

  • Forside
  • //
  • Kørestolsvenlig terrasse og have i Aagaard

Niels Hansen Entreprenør har løst en særlig opgave i Aagaard, hvor en ny terrasse, indkørsel og flisegang skulle etableres, så en kørestol kan komme rundt.

Allan Skov og Lone Lind, der bor i Gravens ved Aagaard, kontaktede Niels Hansen Entreprenør for at finde en løsning på en udfordring med at have fået en kørestol i huset. Lone er blevet ramt at sklerose og er nødt til at bruge kørestol og rollator.

– Jeg havde problemer med at komme ud på terrassen, hvor vi var nødt til at bruge en besværlig rist, og jeg kunne heller ikke komme rundt om huset uden at skulle køre på græsset, siger Lone Lind.

I samarbejde med Kim Dupont fra Niels Hansen Entreprenør nåede ægteparret frem til, hvordan udearealerne kunne gøres mere kørestolsegnede.

– Vi fik hævet terrassen 15-20 cm, så jeg nu kan gå eller køre direkte ud på den fra stuen. Det gør det meget lettere for mig, og samtidig fik vi lavet en flisegang rundt om huset og hen til skuret, så jeg let kan komme rundt, fortæller Lone Lind.

Se billeder af projektet

Et godt samarbejde

I forbindelse med en kloakseparering anlagde Niels Hansen Entreprenør samtidig en hel ny indkørsel, som skulle gøre livet nemmere for Lone og familien. Lones mand, Allan Skov, tog del i projektet ved at udvide garagen og sætte kantblokke som afgrænsning ved havens bede, mens Niels Hansen Entreprenør tog sig af al belægningsarbejde.

-Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Kim Dupont og Niels Hansen Entreprenør, hvor vi har snakket meget sammen undervejs og oplever, at vi er blevet lyttet til. Det er fint lavet, og vi er generelt godt tilfredse med resultatet, siger Lone Lind.

Hun kan ikke gøre så meget ved sin sygdom, men hun kan glæde sig over, at hun nu kan komme rundt, og at huset er fremtidssikret, hvis hun engang er nødt til at skifte til en elektrisk kørestol.

ER DET DIN HAVE, DER SKAL FORNYS NÆSTE GANG?

Uanset om du skal have anlagt en ny forhave, terrasse, indkørsel, indgangsparti, gangsti eller noget helt sjette, står vi klar til at hjælpe dig i mål med projektet.

Vi rådgiver dig med udgangspunkt i dine ønsker og dit budget. Det sikrer, at det færdige resultat lever op til dine forventninger.

Går du op i kvalitet, skal du vælge NHE. Vores dygtige medarbejdere har nemlig håndværket på plads og 100 % styr på den sidste afgørende finish.

Kontakt Allan Knudsen

Daglig leder

Del siden:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Jord
& Beton

Har du brug for jord-, beton- og støbearbejde? Læs hvordan Niels Hansen Entreprenør matcher dit behov for en solid løsning.

Belægning
& anlæg

Har du brug for anlægsarbejde? Læs hvordan vi kombinerer det gode håndværk med en fair pris.

Vinter-
bekæmpelse

Har du brug for vinterbekæmpelse? Læs hvordan vi gør dine fortove, veje og parkeringspladser sikre.

Har du
spørgsmål?

Har du brug for løsning af entreprenøropgaver til aftalte tid og pris? Kontakt Niels Hansen Entreprenør på 40 28 02 58.