Entreprenørarbejde & brolægning

Entreprenørarbejde af høj kvalitet

Niels Hansen Entreprenør udfører professionelt entreprenørarbejde og brolægning i Horsens, Kolding og omegn. Som brolægger står vi altid klar til at løse både større og mindre opgaver.

Vi har godt 25 års erfaring i belægningsarbejde, og Niels Hansen Entreprenør kombinerer naturligvis det gode håndværk med konkurrencedygtige brolægning priser.

Rådgivning og dygtige medarbejdere sikrer de rigtige løsninger

Uanset om du skal have anlagt en ny terrasse, indkørsel, indgangsparti, gangsti eller noget helt femte, så rådgiver vi dig med udgangspunkt i dine ønsker og dit budget til en stenbelægning. Det sikrer, at det færdige resultat lever op til dine forventninger, uanset om du får udført brolægning Vejle, Horsens eller omegn.

Vores dygtige medarbejdere har håndværket på plads og tilbyder veludført flisebelægning i Kolding og omegn. Den sidste finish på et belægnings- eller anlægsarbejde er vigtig, og vi sætter en ære i at rydde op efter os selv og aflevere et godt og flot resultat.

Få løst dine belægningsopgaver

 • Fortove og brolægning
 • Terrasser
 • Indkørsler
 • Stier
 • Højbede
 • Fliser

Din opgave løses af erfarne entreprenører

Daglig leder af Niels Hansen Entreprenør er entreprenør Allan Knudsen. Han har i en menneskealder drevet selvstændig entreprenørvirksomhed i Give. I dag står han i spidsen for et hold af dygtige medarbejdere, der udfører belægningsopgaver for virksomheder, boligforeninger, det offentlige og private over hele Danmark. Eksempelvis i byer som Vejle, Give, Ikast, Brande, Billund, Fredericia, Hedensted og Horsens.

Derfor skal du vælge NHE

 • Du får den rigtige løsning til den rette pris
 • Din opgave udføres til aftalte tid
 • Vores rådgivning sikrer dig et godt resultat
 • Du får belægningsarbejde i håndværksmæssig kvalitet
 • Din opgave bliver løst af erfarne entreprenører

Har du brug for brolægning?

Med Niels Hansen Entreprenør som din samarbejdspartner på belægningsopgaver lever det færdige resultat op til dine forventninger. Det sikrer vores rådgivning og erfaring i håndværket. Kontakt os i dag og hør nærmere for en brolægger pris på din opgave.

Kontakt Allan Knudsen

Daglig leder

Del siden:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Grave-
arbejde

Har du brug for at få gravet? Læs hvordan vi leverer nøjagtig det stykke arbejde, du har brug for til aftalte pris og tid.

Jord
& Beton

Har du brug for jord-, beton- og støbearbejde? Læs hvordan Niels Hansen Entreprenør matcher dit behov for en solid løsning.

Vinter-
bekæmpelse

Har du brug for vinterbekæmpelse? Læs hvordan vi gør dine fortove, veje og parkeringspladser sikre.

Har du
spørgsmål?

Har du brug for løsning af entreprenøropgaver til aftalte tid og pris? Kontakt Niels Hansen Entreprenør på 40 28 02 58.