Anlægsarbejde

Vi udfører anlægsarbejde i høj kvalitet

Anlægsarbejde er en af vores kernekompetencer, og uanset om opgaven er lille eller stor, har vi mandskab og materiel til at løfte den. Vi løser anlægsarbejde for virksomheder, det offentlige og private. Typisk i Trekantområdet, Horsens, Hedensted og Give.

I Niels Hansen Entreprenør har vi mere end 25 års erfaring i anlægsopgaver. Vi kombinerer naturligvis vores know how med det gode håndværk og konkurrencedygtige priser på anlægsarbejde.  

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon +45 40 28 02 58 eller skrive til os på allan@nhe.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker et tilbud.

Få et godt resultat via solid rådgivning og god dialog

Hvad enten du skal have lavet mindre private veje, parkeringspladser, jord- og kloakarbejde, betonarbejde eller lednings- og kabelarbejde, rådgiver vi dig med afsæt i dine ønsker, behov og budget.

Et godt og solidt forarbejde sikrer, at det færdige resultat lever op til det aftalte målt på kvalitet, pris og levering til tiden. Uanset om du får udført anlægsopgaver i Vejle, Horsens eller omegn. I NHE udfører vi næsten alle typer af anlægsopgaver, og hvad enten det drejer sig om nyt anlæg eller renovering af eksisterende, så har vi både erfaring, mandskab og maskiner til at løse opgaven.

Få løst dine anlægsopgaver

 • Mindre private veje
 • Parkeringspladser
 • Jord- og kloakarbejde
 • Betonarbejde
 • Ledningsarbejde
 • Kabelarbejde

Et dygtigt hold løser dine anlægsopgaver

Entreprenør Allan Knudsen er daglig leder af Niels Hansen Entreprenør. I en menneskealder har han drevet selvstændig entreprenørvirksomhed i Give. I dag står han i spidsen for et hold af dygtige medarbejdere, der udfører opgaver særligt i Trekantområdet, Midtjylland og Østjylland. Eksempelvis i byer som Vejle, Give, Ikast, Brande, Billund, Fredericia, Hedensted og Horsens.

Vi ved og forstår, at den sidste finish på et byggearbejde er vigtig. Derfor sætter vi en ære i at rydde op efter os selv og aflevere et godt og flot resultat.

Derfor skal du vælge NHE

 • Du får den rigtige løsning til den rette pris
 • Din opgave udføres til aftalte tid
 • Vores rådgivning sikrer dig et godt resultat
 • Du får anlægsarbejde i håndværksmæssig kvalitet
 • Din opgave bliver løst af erfarne entreprenører

Få et tilbud på anlægsarbejde?

Med Niels Hansen Entreprenør som din samarbejdspartner på anlægsopgaver lever det færdige resultat op til dine forventninger. Det sikrer vores rådgivning, know how og erfaring i håndværket. Kontakt os i dag få et tilbud på din næste anlægsopgave.

Kontakt Allan Knudsen

Daglig leder

Del siden:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Grave-
arbejde

Har du brug for at få gravet? Læs hvordan vi leverer nøjagtig det stykke arbejde, du har brug for til aftalte pris og tid.

Jord
& Beton

Har du brug for jord-, beton- og støbearbejde? Læs hvordan Niels Hansen Entreprenør matcher dit behov for en solid løsning.

Vinter-
bekæmpelse

Har du brug for vinterbekæmpelse? Læs hvordan vi gør dine fortove, veje og parkeringspladser sikre.

Har du
spørgsmål?

Har du brug for løsning af entreprenøropgaver til aftalte tid og pris? Kontakt Niels Hansen Entreprenør på 40 28 02 58.