Entreprenør Hedensted & Jylland

Erfaren entreprenør i Hedensted

Niels Hansen Entreprenør i Hedensted er et relativt nyt entreprenørfirma i Jylland. Alligevel har vi stor erfaring i at levere de rigtige løsninger inden for gravearbejde, jord-, beton- og støbearbejde, belægnings- og anlægsarbejde og vinterbekæmpelse.

I 2018 overtog Niels Hansen Transport entreprenørvirksomheden Allan Knudsen i Give. I den forbindelse skiftede Allan Knudsens firma navn til Niels Hansen Entreprenør, der er en del af Niels Hansen Transport. Allan Knudsen er en erfaren entreprenør med godt 25 års erfaring i branchen.

Godt håndværk til den rette pris

I tæt dialog og samarbejde med dig sikrer vi, at du får kvalitetsløsninger, der passer til dine ønsker og dit budget. Med professionel rådgivning undervejs kan vi sikre, du får det bedste slutresultat.

Allan Knudsen er daglig leder i Niels Hansen Entreprenør. Han står i spidsen for et stærkt team, der kan levere solide løsninger til aftalt tid. Vi står klar til at hjælpe med de fleste typer af små og store opgaver.

Kontakt os gerne for mere information, eller hvis du ønsker et gratis og uforpligtende tilbud. Ring på telefon +45 40 28 02 58 eller send en mail på allan@nhe.dk, så vender vi hurtigt tilbage.

Vi har mandskabet og maskinparken

Hos Niels Hansen Entreprenør har vi kapaciteten til at udføre større og mindre opgaver inden for gravearbejde, snerydning og flisearbejde til både private, offentlige og erhverv. Vi har en omfattende maskinpark og solid knowhow inden for branchen.

Find løsningen på din opgave

Vores maskinpark

  • Case Traktor med traktorpåhængsvogn
  • Gummihjuls-læsser
  • 8 tons minigraver
  • Bobcat minigraver
  • Hyundal minigraver
  • Pladevibrator
  • Containere
  • Egeholm fejemaskine

Kræver den enkelte opgaver en bestemt type maskine, lejer vi ind efter behov.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Har du brug for en professionel og pålidelig leverandør inden for levering af jordarbejde, belægninger eller vinterbekæmpelse? Hos Niels Hansen Entreprenør er vi altid klar til at hjælpe med at finde en løsning, der passer til dig og din virksomhed.

Kontakt os på telefon +45 40 28 02 58 eller skriv til os på allan@nhe.dk.

Kontakt Allan Knudsen

Daglig leder

Del siden:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Grave-
arbejde

Har du brug for at få gravet? Læs hvordan vi leverer nøjagtig det stykke arbejde, du har brug for til aftalte pris og tid.

Jord
& Beton

Har du brug for jord-, beton- og støbearbejde? Læs hvordan Niels Hansen Entreprenør matcher dit behov for en solid løsning.

Belægning
& anlæg

Har du brug for anlægsarbejde? Læs hvordan vi kombinerer det gode håndværk med en fair pris.

Vinter-
bekæmpelse

Har du brug for vinterbekæmpelse? Læs hvordan vi gør dine fortove, veje og parkeringspladser sikre.