Entreprenør Hedensted & Jylland

Solidt håndværk til den rette pris

Niels Hansen Entreprenør i Hedensted er et relativt nyt entreprenørfirma i Jylland. Alligevel har vi stor erfaring i at levere de rigtige løsninger inden for gravearbejde, jord-, beton- og støbearbejde, belægnings- og anlægsarbejde og vinterbekæmpelse.

Niels Hansen Transport overtog i 2018 entreprenørvirksomheden Allan Knudsen i Give. I den forbindelse skiftede Allan Knudsens firma navn til Niels Hansen Entreprenør, der er en del af Niels Hansen Transport.

 

Entreprenør i hedensted 25 års erfaring

Allan Knudsen er en erfaren entreprenør og har godt 25 års erfaring i branchen. I Niels Hansen Entreprenør udfører vi entreprenøropgaver med udgangspunkt i dine behov og i tæt dialog med dig eller din virksomhed. Vi giver professionel rådgivning, for det sikrer sammen med godt håndværk det bedste slutresultat.

Allan Knudsen er daglig leder i Niels Hansen Entreprenør. Han er i spidsen for et stærkt team af medarbejdere, som udfører entreprenøropgaver for virksomheder, boligforeninger, grundejerforeninger, det offentlige og private med fokus på solide løsninger til den rette pris.

Vi har mandskabet og maskinparken

Hos Niels Hansen Entreprenør har vi kapaciteten til at udføre større og mindre opgaver inden for gravearbejde, snerydning og flisearbejde til både private, offentlige og erhverv. Vi har en omfattende maskinpark og solid knowhow inden for branchen. I tæt dialog og samarbejde med dig sikrer vi, at du får kvalitetsløsninger, der passer til dine ønsker og dit budget.

Find løsningen på din opgave

Vores maskinpark

  • Case Traktor med traktorpåhængsvogn
  • Gummihjuls-læsser
  • 8 tons minigraver
  • Bobcat minigraver
  • Hyundal minigraver
  • Pladevibrator
  • Containere
  • Egeholm fejemaskine

Kræver den enkelte opgaver en bestemt type maskine, lejer vi ind efter behov.

Få et gratis og uforpligtende tilbud

Har du brug for en professionel og pålidelig leverandør inden for levering af jordarbejde, belægninger eller vinterbekæmpelse? Hos Niels Hansen Entreprenør er vi altid klar til at hjælpe med at finde en løsning, der passer til dig og din virksomhed.

Kontakt os på telefon +45 40 28 02 58 eller skriv til os på allan@nhe.dk.

Kontakt Allan Knudsen

Daglig leder

Del siden:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Grave-
arbejde

Har du brug for at få gravet? Læs hvordan vi leverer nøjagtig det stykke arbejde, du har brug for til aftalte pris og tid.

Jord
& Beton

Har du brug for jord-, beton- og støbearbejde? Læs hvordan Niels Hansen Entreprenør matcher dit behov for en solid løsning.

Belægning
& anlæg

Har du brug for anlægsarbejde? Læs hvordan vi kombinerer det gode håndværk med en fair pris.

Vinter-
bekæmpelse

Har du brug for vinterbekæmpelse? Læs hvordan vi gør dine fortove, veje og parkeringspladser sikre.

Denne hjemmeside anvender cookies. Du accepterer dette ved at klikke ok eller gå videre.