Fjernvarmen udbygges med fuld kraft i Give

  • Forside
  • //
  • Fjernvarmen udbygges med fuld kraft i Give

Niels Hansen Entreprenør har i årtier haft et godt samarbejde med Give Fjernvarme. I øjeblikket graver entreprenørvirksomheden ud til fjernvarme ved det gamle sygehus i Give, der inden udgangen af 2023 skal omdannes til 100 moderne lejeboliger.

Fjernvarme er for alvor blevet populært i Give, hvor Give Fjernvarme det seneste halvandet år har oplevet en kundetilgang på 20 %. Et af de større projekter lige nu er det tidligere Give Sygehus, hvor Niels Hansen Entreprenør har opgaven med at etablere fjernvarmerørene til de 100 nye lejligheder.

– Det er et stort projekt, men vi har meget erfaring i at etablere fjernvarme, og så har vi et godt samarbejde med Give Fjernvarme og de andre håndværkere, der er en del af renoveringen, siger Allan Knudsen fra Niels Hansen Entreprenør. 

Se billeder af projektet

Et positivt samarbejde

Ejendomsselskabet Grønnely står bag omdannelsen af Give Sygehus på Agerbølvej til lejeboliger. Tidligere blev sygehuset opvarmet med gas, men nu rykker den mere C02-venlige og forsyningssikre fjernvarme ind for at opvarme de 10.000 kvadratmeter boliger, og det kræver en del ekspertise.

– Vi har et rigtig fint og positivt samarbejde med Niels Hansen Entreprenør, som altid løser opgaverne på bedste vis. Der er en ligetil kommunikation mellem os, og vi taler dagligt sammen og får altid udfordringerne løst. De er gode til at håndtere kundekontakt og koordinere, hvornår og hvordan et stykke arbejde skal udføres, siger Thomas Thomsen, der er driftsdirektør i Give Fjernvarme.

Han har været i virksomheden et års tid, mens samarbejdet mellem Give Fjernvarme og Niels Hansen Entreprenør har fungeret upåklageligt i 35 år. Give Fjernvarme kan i år fejre 60-års jubilæum.

Kontakt Allan Knudsen

Daglig leder

Del siden:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Jord
& Beton

Har du brug for jord-, beton- og støbearbejde? Læs hvordan Niels Hansen Entreprenør matcher dit behov for en solid løsning.

Belægning
& anlæg

Har du brug for anlægsarbejde? Læs hvordan vi kombinerer det gode håndværk med en fair pris.

Vinter-
bekæmpelse

Har du brug for vinterbekæmpelse? Læs hvordan vi gør dine fortove, veje og parkeringspladser sikre.

Har du
spørgsmål?

Har du brug for løsning af entreprenøropgaver til aftalte tid og pris? Kontakt Niels Hansen Entreprenør på 40 28 02 58.