NHE lægger godt 600 m² fliser

Give by er blevet tre nye huse rigere. Bag opførelsen af villaen og dobbelthuset på Lindevej står totalentreprenøren EA Byg. I Niels Hansen Entreprenør glæder vi os at have bidraget til opførelsen af det flotte byggeri med godt 600 kvadratmeter fliser, etablering af haver og udplantning af bøgehæk.

Armene er blevet lidt længere hos Allan, Kaj og Kim i løbet af de sidste par uger, hvor de har knoklet løs med belægnings- og anlægsarbejde på Lindevej 7 i Give.

– Vi har lagt godt 600 kvadratmeter fliser. De ligger hele vejen rundt om husene, på terrasser og i alle indkørsler og carporte. Det er et knokkelarbejde, men vi kan godt lide at tage fat og skabe flotte udearealer, fortæller daglig leder af NHE, Allan Knudsen.

– Udover belægningsarbejdet har vi også støbt en støttemur, udlagt granitskærver, anlagt haverne og plantet en bøgehæk, der, når den vokser sig stor, vil ramme dobbelthuset og villaen flot ind

Ros til EA Byg

Niels Hansen Entreprenør har udført opgaven for totalentreprenøren EA Byg, og Allan Knudsen roser samarbejdet med indehaver og murermester Orla Andersen.

– Samarbejdet med EA Byg har fungeret upåklageligt. Orla er en dygtig totalentreprenør, og vi er glade for at være en del af holdet. Byggeriet er flot, og jeg forstår godt, at villaen allerede er solgt og dobbelthuset udlejet. De nye ejere og lejere får et nyt godt hjem med en meget central placering i Give lige ved siden af kirken, understreger Allan Knudsen.

Fakta om byggeriet

Bag byggeriet står EA Byg. De har haft hjælp af Tømrermester Jens K. Mikkelsen, Give VVS, EL-kontakten Give og sidst men ikke mindst Niels Hansen Entreprenør.

Har du brug for belægnings- og anlægsarbejde?

Kontakt daglig leder i Niels Hansen Entreprenør, Allan Knudsen, på +45 40 28 02 58​ eller allan@nhe.dk, hvis du har spørgsmål eller ønsker en pris på belægnings- og anlægsopgaver.

Vi tør godt love dig, at du gennem vores mange års erfaring i håndværket får et slutresultat, der op til dine forventninger.

Kontakt Allan Knudsen

Daglig leder

Del siden:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Jord
& Beton

Har du brug for jord-, beton- og støbearbejde? Læs hvordan Niels Hansen Entreprenør matcher dit behov for en solid løsning.

Belægning
& anlæg

Har du brug for anlægsarbejde? Læs hvordan vi kombinerer det gode håndværk med en fair pris.

Vinter-
bekæmpelse

Har du brug for vinterbekæmpelse? Læs hvordan vi gør dine fortove, veje og parkeringspladser sikre.

Har du
spørgsmål?

Har du brug for løsning af entreprenøropgaver til aftalte tid og pris? Kontakt Niels Hansen Entreprenør på 40 28 02 58.