NHE graver stikledninger for Give Fjernvarme

  • Forside
  • //
  • NHE graver stikledninger for Give Fjernvarme

Mangeårigt samarbejde med Give Fjernvarme

Arbejdet bliver lavet ordentligt hver gang, og netop kvaliteten er den væsentligste årsag til, at Give Fjernvarme samarbejder med Allan Knudsen og Niels Hansen Entreprenør.

– Allan Knudsen og hans kolleger i Niels Hansen Entreprenør er dygtige til deres arbejde. Vi har samarbejdet med Allan Knudsen i mange år, fordi vi er godt tilfredse med det arbejde, han udfører, fortæller Olav Lage, der har været driftsleder i Give Fjernvarme siden 2007.

– Vi bruger især Niels Hansen Entreprenør, når vi har et rørbrud. I dag har de eksempelvis gravet nye stikledninger til et hus i Torvegade i Give, hvor der har været et brud på vandrøret, forklarer Olav Lage, der er tryg ved at overlade opgaven til det lokale entreprenørfirma.

Slutresultatet skal have en flot finish

– For Give Fjernvarme er det vigtigt, at reetableringen af haven og belægningen bliver lavet flot. Finishen skal være i top, så vores kunder er tilfredse. Det er det vigtigste, understreger driftslederen, der er glad for samarbejdet med Allan Knudsen og Niels Hansen Entreprenør.

– Vi kender hinanden rigtig godt. De ved, hvordan vi ønsker arbejdet udført, og når det haster, er de gode til at rykke hurtigt ud. Det er vigtigt for os og ikke mindst vores samarbejde med kunderne, fortæller Olav Lage.

Dét laver NHE for Give Fjernvarme

  • Gravearbejde
  • Reetablering af belægning
  • Reetablering af haver
  • Renovering af stikledninger
  • Renovering af hovedledninger
  • Etablering af nye stikledninger

Har du brug for gravearbejde?

Med Niels Hansen Entreprenør som din samarbejdspartner bliver dit gravearbejde udført af et entreprenørfirma med stor erfaring. Vi rådgiver dig gerne om dit gravearbejde.

Kontakt Allan Knudsen

Daglig leder

Del siden:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Jord
& Beton

Har du brug for jord-, beton- og støbearbejde? Læs hvordan Niels Hansen Entreprenør matcher dit behov for en solid løsning.

Belægning
& anlæg

Har du brug for anlægsarbejde? Læs hvordan vi kombinerer det gode håndværk med en fair pris.

Vinter-
bekæmpelse

Har du brug for vinterbekæmpelse? Læs hvordan vi gør dine fortove, veje og parkeringspladser sikre.

Har du
spørgsmål?

Har du brug for løsning af entreprenøropgaver til aftalte tid og pris? Kontakt Niels Hansen Entreprenør på 40 28 02 58.