Ny Volvo og opgaver i hele Jylland

  • Forside
  • //
  • Ny Volvo og opgaver i hele Jylland

Niels Hansen Entreprenør har investeret i en splinterny gravemaskine på gummihjul. Den skal bruges til lokale opgaver i blandt andet Give, men den kan skal også være med til at løse andre graveopgaver rundt i Jylland.

Den er lige rullet ind hos Niels Hansen Entreprenør. Mærket er Volvo EW60E, og gravemaskinen er så ny, at der hverken er kommet firmanavn eller ridser i lakken endnu. I øjeblikket holder den dog i blød jord hos Give Fjernvarme, hvor den har været med til at klare sin første opgave.

– Vi ønskede os en ny gravemaskine, der let kunne flyttes rundt, uden at vi skulle læsse den på en vogn og fragte den fra sted til sted. Det er en fordel her i Give, hvor vi gennem mange år har gravet for Give Fjernvarme. Nu kan vi hurtigt flytte os til næste opgave, siger Allan Knudsen, der er daglig leder hos Niels Hansen Entreprenør.

– Give Fjernvarme er flyttet til Østerhovedvej, og vi har været i gang med belægningsarbejde i forbindelse med nogle parkeringspladser og etablering af et indkørselsområdet til flisværket og administrationen. Vi har brugt den nye gravemaskine, og den har vist sig at leve helt op til vores forventninger.

Se billeder af projektet

Blankhøj og private kunder

Andre opgaver, hvor der kan være brug for en ny, smidig gravemaskine er Blankhøj Rasteplads og hos de private kunder, hvor Niels Hansen Entreprenør altid er klar til at trække i arbejdstøjet.

– På Blankhøj Rasteplads, der ligger i forbindelse med motorvejen, har vi lige lavet belægningsarbejde og udført reparationer for Terranor. Vi har også mange private kunder, som vi rykker ud til for at lave for eksempel en terrasse. Inden for gravearbejde og belægning løser vi opgaver i hele Jylland, og med den nye Volvo gravemaskine har vi endnu flere hestekræfter at spille med, fortæller Allan Knudsen.

Kontakt Allan Knudsen

Daglig leder

Del siden:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Jord
& Beton

Har du brug for jord-, beton- og støbearbejde? Læs hvordan Niels Hansen Entreprenør matcher dit behov for en solid løsning.

Belægning
& anlæg

Har du brug for anlægsarbejde? Læs hvordan vi kombinerer det gode håndværk med en fair pris.

Vinter-
bekæmpelse

Har du brug for vinterbekæmpelse? Læs hvordan vi gør dine fortove, veje og parkeringspladser sikre.

Har du
spørgsmål?

Har du brug for løsning af entreprenøropgaver til aftalte tid og pris? Kontakt Niels Hansen Entreprenør på 40 28 02 58.