Alle fjernvarmerørene på Hyldevang i Give skal udskiftes

  • Forside
  • //
  • Alle fjernvarmerørene på Hyldevang i Give skal udskiftes

Allan Knudsen og Henrik Vesterholm fra Niels Hansen Entreprenør har travlt med at grave på Hyldevang i Give, hvor alle fjernvarmerør på stamvejen og stikledningerne på sidevejene skal udskiftes.

De gamle fjernvarmerør fra 1970’erne er ved at være møre under parcelhuskvarteret Hyldevang. Give Fjernvarme har derfor besluttet at udskifte alle rørene, og Niels Hansen Entreprenør står for opgaven.

– Vi har været i gang et års tid på Hyldevang, men det er et stort projekt, når alle rør skal graves op og skiftes. Det er ikke så meget fjernvarmerørene, der er problemet, men det er de muffer af PVC, som bruges til at samle dem. De sprænger, og så kommer der utætheder, siger Allan Knudsen, der er daglig leder hos Niels Hansen Entreprenør.

35 års erfaring med fjernvarme

Han udfører sammen med Henrik Vesterholm en stor del af arbejdet med at udskifte de mange rør. Allan Knudsen har været med til at grave for Give Fjernvarme i 35 år, så han ved, hvad han taler om, og hvor han graver.

–  Det bliver aldrig kedeligt, for hver dag sker der noget forskelligt. Ved dette hus er der for eksempel udfordringer med et vandkabel der, hvor vi graver. Vi skal nok få styr på det, men dagen er ikke færdig endnu, så alt kan ske, smiler Allan Knudsen fra gravemaskinen, som han betjener med sikker hånd.

Se billeder af projektet

Holder de næste 40-50 år

Niels Hansen Entreprenør færdiggør i øjeblikket fire huse ad gangen på Hyldevang. Graveteamet arbejder i al slags vejr, men hvis der kommer for meget regn, kan det blive for mudret, og så må de løse andre opgaver.

– Beboerne mærker det næsten ikke, udover at vi graver lidt og fylder på vejen. Det kan klares med, at vi lukker for systemet en enkelt dag, og så skal de ikke bøvle med os de næste 40-50 år. De fleste tager det meget stille og roligt, når vi kommer og arbejder på deres vej, siger Allan Knudsen.

Renoveringen af fjernvarmerørene på Hyldevang fortsætter resten af året og videre ind i 2025.

Kontakt Allan Knudsen

Daglig leder

Del siden:

Del på facebook
Del på linkedin
Del på twitter
Del på email

Jord
& Beton

Har du brug for jord-, beton- og støbearbejde? Læs hvordan Niels Hansen Entreprenør matcher dit behov for en solid løsning.

Belægning
& anlæg

Har du brug for anlægsarbejde? Læs hvordan vi kombinerer det gode håndværk med en fair pris.

Vinter-
bekæmpelse

Har du brug for vinterbekæmpelse? Læs hvordan vi gør dine fortove, veje og parkeringspladser sikre.

Har du
spørgsmål?

Har du brug for løsning af entreprenøropgaver til aftalte tid og pris? Kontakt Niels Hansen Entreprenør på 40 28 02 58.